Annons

Tolv mål av taggat Tif

Senast mot Hässleholm släppte Vikings in åtta mål. Mot Landskrona hemma i Söderslättshallen på torsdagskvällen blev det tolv i rätt kasse i stället.
Sport • Publicerad 20 november 2003

12-2 blev slutresultatet efter periodsiffrorna 3-0, 4-2 och 5-0. Tiftränaren Fredrik Hallberg hade varnat för en tuff match. Det blev det inte. - Vi ville ha revansch för förlusten i Hässleholm. Sedan är det hård konkurrens om platserna i truppen också, sa Fredrik Hallberg efter matchen. Landskrona tilläts på något underligt sätt komma in i matchen i början av andra perioden och komma upp till underläge 3-2. Men bara tillfälligt. Jonas Björklunds 5-2 var en av många spikar i Landsskronakistan men det märkliga med det målet var att Björklund lyckades med konststycket att bli utvisad för hög klubba i samma situation som målet. - Det gick upp till 3-2 men då höjde vi tempot, sa Tiftränaren. Det senaste tillskottet i Tiftruppen, André Sandberg, gjorde tre mål - vilket betyder fem totalt på två matcher - och hela förstakedjan med Sandberg, André Jönsson och Niclas Borgkvist imponerade, precis som Tif Vikings i stort. Skottstatistiken 62-17 säger det mesta. Nästa uppgift för serieledande Tif är Åstorp på bortaplan på söndag. Målskyttar, Tif Vikings: André Sandberg, 3, Niclas Borgkvist, 2, Christian Lantz, 2, André Jönsson, 2, Rickard Åkesson, Jonas Björklund, Martin Andersson.

Lars Thulin lars.thulin@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons