Annons

Tif Vikings värvar vidare

Det är fortfarande långt kvar tills ishockeysäsongen drar igång. Men staben i Tif Vikings vilar inte för det. Under onsdagen presenterade klubben den fjärde värvning på en vecka.
Ishockey • Publicerad 10 maj 2019
Genrebild.
Genrebild.Foto: Erik Mårtensson

Zammy Pipo heter Vikings senaste nytillskott. Den 22 år gamle forwarden har haft uppehåll från sporten ett år, men spelade senast för Lund Giants under säsongen 2017/2018.

– Jag känner en hel del killar i laget och när hockeysuget nu kommit tillbaka är sammanhållningen något jag värderar högt. Jag har också fått ett starkt intryck av att klubben vill framåt vilket jag gillar, säger spelaren i ett pressmeddelande på klubbens hemsida.

Annons

Enligt spelaren själv är det ett tekniskt tillskott med bra spelsinne som förstärker truppen

– Vi är jätteglada över att Zammy valt att snöra på sig skridskorna för att konkurrera om en producerande roll i laget. Vi i ledarstaben har stenkoll på hans förmågor, styrkor och svagheter då våra vägar korsats förr, meddelar ledarstaben i Vikings i pressmeddelandet.

Sedan tidigare är Gustav Walldén, Victor Riesbeck och Elias Ask klara för klubben. Zammy Pipos moderklubb är IK Pantern.

Niklas Gyberg IvarssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons