Annons

Tif Vikings vann "grismatch"

Tif Vikings vann bortamatchen över Diö med 5-3 (2-0, 1-2, 2-1) men det var ingen skönhockey som presterades. I första perioden var det bra spel men sedan bidrog hemmalaget till att matchen mer eller mindre urartade.
Sport • Publicerad 30 november 2003

- Efter den inledande perioden tog Diö till primitiva metoder för att stoppa oss och man spelade riktig "grishockey" med massor av fula påhopp. Tyvärr blundade domarna för det mesta vilket gjorde att det inte blev så många utvisningsminuter, förklarar tränaren Fredrik Hallberg efter matchen. Han tvingades åka till matchen med endast fem backar och dessa reducerades till fyra en bit in i den andra perioden, när Jonas Björklund fick matchstraff. Trots detta kunde alltså Tif hålla undan. - Alla hjälptes åt, där forwards gick ner och spelade backar och vi vann efter en riktig kämpainsats. Tyvärr har flera lag under sista tiden provat att spela fult mot oss under matchslutet och det är tråkigt, tillägger Fredrik. André Sandberg gjorde tre av segermålen och övriga gjordes av Rikard Åkesson och Mikael Lönnberg. Nu väntar närmast Hässleholm och Karlskrona för Tif Vikings och båda matcherna är viktiga. Segrar i båda och trelleborgarna rycker i serietoppen.

Camilla Erkenfeldt camilla.erkenfeldt@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons