Annons

Tif Vikings tog en stabil bortaseger

Bottennappet mot Kryptonics senast satte inga vidare spår i Tif Vikings hockeymaskineri. Åtminstone syntes inget till i går i Glimåkra mot Glimma utan det var full fart från början till slut.
Sport • Publicerad 2 februari 2009

– Ja, och då saknade vi ändå fem backar och fick därför stuva om ordentligt i laget, förklarar tränaren, Jan Andersson, på vägen tillbaka till Trelleborg.

Tif Vikings tog ledningen i den första perioden med 2–0 efter mål av Christian Carlsson och William Andersson. William blev senare tvåmålsskytt i matchen.

Annons

– En gedigen laginsats och det såg mycket stabilare ut i dag än senast, fortsätter Jan.

Robert Burakovsky, Emil Nilsson och Joakim Grufstedt kompletterade som målskyttar och det var Joakims första mål.

I övrigt kan nämnas att Lund tappade poäng mot Sölvesborg via 4–4 men leder fortfarande serien. Nu dock bara poängen före Tif Vikings. Nämnda Malmö Kryptonics var förresten på väg att överraska igen och ledde hemma mot Diö. Till sist dock 3–7.

Sigge Hansson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons