Tif Vikings poäng bättrar på sargat självförtroende

Sport • Publicerad 21 januari 2007

Tif Vikings har en positiv trend, men är trots detta hopplöst sist i division 2. I går blev det 5– 5 (3– 2, 1– 2, 1– 1) borta mot Nässjö.

– Jag tycker vi borde vunnit matchen men eftersom vi kvitterade på slutet känns det ganska bra ändå, säger Tif:s tränare Leif Brobeck.

Trelleborgslaget var i ledningen fram till mitten av den andra perioden då Nässjö gjorde 4– 4. Sedan tog hemmalaget snabbt ledningen i den tredje perioden.

– Då hoppades jag mest att det inte skulle rinna iväg, säger Leif Brobeck.

Hans förhoppningar infriades med råge när Pontus Mårtensson med knappt fem minuter kvar gjorde 5– 5.

– Vi tog ut vår målvakt (Martin Svensson) när Nässjö åkte på en dubbelutvisning och lyckades med att få in kvitteringen.

Att Tif Vikings kunde eller borde ha vunnit matchen visar sig också i skottstatistiken som Tif vann med 32– 25.

– Hela laget kämpar på bra och vi har en god stämning trots läget i tabellen, säger Leif Brobeck

En av de mer framträdande i det hårt kämpande kollektivet i går var Kevin Hasselqvist som förutom ett mål också stod för två assist.

– Med vårt tabelläge gäller det bara att bygga upp självförtroendet inför kvalet som kommer längre fram, summerar Leif Brobeck.

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.