GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tif Vikings har gjort klart med sitt första nyförvärv

Tif Vikings har börjat bygga truppen inför kommande säsong. Tränaren Bengt Ericsson fortsätter och det första nyförvärvet till nästa säsong är klart.
Bengt Ericsson, i mitten, fortsätter träna Tif Vikings.
Bengt Ericsson, i mitten, fortsätter träna Tif Vikings.
Foto: Niklas Gyberg Ivarsson

Årets säsong blev kort för Tif Vikings. Laget hann bara spela sju matcher i division två innan coronapandemin satte stopp för mer spel och serien avslutades. Trelleborgslaget rustar nu för kommande säsong.

Första nyförvärvet som blivit klart är 21-årige forwarden Hampus Rasmusson, som förra säsongen spelade i division två-konkurrenten Osby IK. Han hann göra ett mål på de fem matcher han spelade under den korta säsongen.

Hampus Rasmusson är fostrad i Malmö Redhawks. Han har även spelat seniorhockey i division två-klubbarna Filipstads IF och Kils AIK, dit han var utlånad när han tillhörde BIK Karlskoga.

Tif Vikings har hittills förlängt med nio spelare som var i klubben förra säsongen. Det är även klart att Bengt Ericsson fortsätter att träna laget.

Läs mer