Annons

Tif Vikings har gjort klart med sitt första nyförvärv

Tif Vikings har börjat bygga truppen inför kommande säsong. Tränaren Bengt Ericsson fortsätter och det första nyförvärvet till nästa säsong är klart.
Ishockey • Publicerad 26 mars 2021
Bengt Ericsson, i mitten, fortsätter träna Tif Vikings.
Bengt Ericsson, i mitten, fortsätter träna Tif Vikings.Foto: Niklas Gyberg Ivarsson

Årets säsong blev kort för Tif Vikings. Laget hann bara spela sju matcher i division två innan coronapandemin satte stopp för mer spel och serien avslutades. Trelleborgslaget rustar nu för kommande säsong.

Första nyförvärvet som blivit klart är 21-årige forwarden Hampus Rasmusson, som förra säsongen spelade i division två-konkurrenten Osby IK. Han hann göra ett mål på de fem matcher han spelade under den korta säsongen.

Annons

Hampus Rasmusson är fostrad i Malmö Redhawks. Han har även spelat seniorhockey i division två-klubbarna Filipstads IF och Kils AIK, dit han var utlånad när han tillhörde BIK Karlskoga.

Tif Vikings har hittills förlängt med nio spelare som var i klubben förra säsongen. Det är även klart att Bengt Ericsson fortsätter att träna laget.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons