Annons

Tif Vikings förstärker igen

Tif Vikings har klart med division tvåkontraktet men fortsätter satsa och inför kvällens match, hemma mot Vimmerby, är Henrik Jonsson klar för spel.
Sport • Publicerad 1 februari 2005

– Henrik är 25 år och en duktig back som kommer från Kallinge/Ronneby, informerar Göran Åhlander efter gårdagens träningspass, där Henrik deltog.

Träningspasset såg väldigt bra ut och det ligger nog mycket i vad Göran säger:

Annons

– I takt med att nya killar kommer in i laget verkar det som om alla skärper sig extra och detta sätter sin prägel på träningspassen och det bådar gott inför fortsättningen.

Henrik Jonsson var motståndare till Tif Vikings så sent som i söndags men skrev efter matchen på de övergångspapper som Fredrik Jönsson hade med till Blekinge och är alltså klar för spel mot Vimmerby.

Segern över Krif med 2– 1 borgar för ett förnyat kontrakt i division två men ingen i laget nöjer sig med den målsättningen. – Nej, vi kommer att satsa för fullt även i fortsättningen och det är bara hårt jobb som gäller, menar tränaren, Fredrik Hallberg.

Mot Krif debuterade Viktor Persson, från Limhamn och han skötte sig bra och fortsätter. Borta i Tif Vikings är "Robban" Näslund, som är skadad i ena handleden och Pontus Mårtensson, som är sjuk. Borta sedan tidigare är Kevin Hasselqvist men han vill egentligen fortsätta och fanns med på träningen i går.

– Tyvärr går inte Pantern med på att han skriver på för oss och det är synd. Dessutom extra olyckligt för Kevin som ju vill spela ishockey och han är ju bara junior, avrundar Göran Åhlander.

Sigge Hansson

ISHOCKEY TRELLEBORG
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons