Tif-tränaren missnöjd trots seger

Tif-tränaren Fredrik Hallberg var förgrymmad på sina mannar efter matchen mot Hässleholm. Trots seger 3-2 (1-0, 2-0, 0-2). - Nu ska jag in och skälla ut dem.
Sport • Publicerad 9 januari 2003

Matchen såg ut att vara avgjord trots mediokert spel av hemmalaget. André Jönsson slog in ett mäktigt slagskott efter drygt halva första perioden. Då hade Hässleholm haft väl så mycket av spelet, låt vara att Tif skapat de vassaste chanserna. 14,32 in i andra perioden hamnade Tobias Lövqvist i Foppaposition efter en försvarsmiss. Han lade pucken på bladet till Mikael Lönnberg framför målet som stötte in 2-0. Dryga minuten senare krutade Frank Brobeck in 3-0. I tredje perioden kom Hässleholm in i matchen. Två gånger om lämnades Martin Svensson i Tif-buren alltför ensam mot Hässleholmforwards och plötsligt var hemmalaget i gungning. 17,32 in i perioden fick Hässleholm möjlighet att spela fem mot tre och då tvingades Martin Svensson göra tre räddningar av högsta klass. - Martin var mycket bra i dag, ansåg Fredrik Hallberg.