Thomas Nilsson nominerad för sitt engagemang

Trelleborgs mister basket, Thomas Nilsson, har blivit nominerad till att bli årets föreningshjälte.
Basket • Publicerad 12 oktober 2018
Thomas Nilsson, Trelleborg Basket.
Thomas Nilsson, Trelleborg Basket.

Thomas Nilsson, grundare av Trelleborg Basket kan bli prisad för sitt engagemang. Nilsson, som är ordförande i föreningen, är en av flera som blivit nominerad till att bli årets föreningshjälte.

Det är spelbolaget Unibet som arrangerar tävlingen. Priset skapades för att lyfta fram och hylla föreningshjältar som står för en sund läktarkultur och som gör allt och lite till för sin förening.

Thomas Nilsson nomineras för att han under 43 år har utvecklat Trelleborgs Basket. ”Han har ett finger med i alla verksamheter, som att etablera basketgymnasium, arrangera fyra stora årliga loppisar och i arbetet med att starta upp systerföreningar”, lyder nomineringen.

Tävlingen pågår mellan augusti och december 2018. Vinnaren får ett personligt utformat pris till ett värde av cirka 10 000 kronor samt material att skänka till sin favoritförening för cirka 20 000 kronor.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.