Annons

Thomas Magnusson söker efter upplevelse

Peter Abelsson är tillbaka i TFF. Hans backkollega från början av 2000-talet, Thomas Magnusson, är mer vilse när det gäller sin framtid.
Sport • Publicerad 29 januari 2009

– Jag trivs bra här i Norrköping och har ett stående anbud (från Sleipner i division ett). Det kan bli något utomlands, säger han när TA ringer upp.

Trelleborgsfödde Thomas Magnusson, som i söndags fyllde 31, har i vinter provspelat för tre klubbar i tre olika länder (Motherwell/Skottland, Kavala/ Grekland, Yeovil/England) och säger sig vara bättre tränad än på länge.

Annons

– Jag kände att fotbollen var tråkig i fjol. Men nu har jag märkt hur roligt det är, jag har fått upp tempot och märkt att jag har kvalitet.

Nu har Thomas Magnusson två alternativ som är heta, båda handlar om spel utomlands.

– Det som lockar är äventyret. Det ska vara roligt både för mig och tjejen (sambon Sandra). Därför var inte Yeovil så hett. Jag vill inte sitta på vischan i en stad som inte är större än Trelleborg.

– Jag har ett provspel på gång med en klubb. Jag kan inte säga mer, men jag ser det som en stor utmaning.

Så du gör inte som "Abel" och återvänder till Trelleborg?

– Fan vad kul att han är tillbaka. Det är en skön kille. Jag hoppas han blir frisk – det är ju en klar förstärkning för TFF. Vi var ett radarpar, men jag har tjejen här och blir det inget spel utomlands så kanske jag lägger skorna på hyllan.

Martin Falkenby
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons