Thomas har äntligen landat

Efter resor till Norrland och Tyskland samt Norge för träning med olika klubbar fanns slutstationen på nästan allra närmaste håll, när det gäller Thomas Magnussons fortsatta fotbollsspel.
Sport • Publicerad 8 mars 2005
Thomas Magnusson, nybliven division tvåspelare i Höllviekns Gif.
Thomas Magnusson, nybliven division tvåspelare i Höllviekns Gif.Foto: 

– Det är väl inte precis vad jag tänkt mig från början men samtidigt är det väldigt skönt att det har löst sig med Höllviken.

Det är en ganska avslappnad och lättad Thomas Magnusson som delger sina känslor som "resande i fotboll" och sina tankar om lösningen med Höllvikens Gif och att han därmed slipper leta fler klubbar som är intresserade av hans fotbollstjänster. Han har precis genomfört ett andra träningspass under Caspar Pauckstadts ledning och han känner sig allmänt tillfreds:

– Ja, det verkar jättebra. Fina killar i laget och utmärkta träningsförhållanden. Det har varit jättejobbigt att flacka runt och visa upp sig och det kvittar om man varit bra på träningen – det har ändå varit annat som styrt. I Tyskland bestämde man sig för en annan försvarsspelare och i Norge ville tränaren hellre satsa på en anfallare i slutändan och så stod man där.

För tillfället bor han provisoriskt i Höllviken men väntar på en lägenhet i Malmö och likadant är det, när det gäller jobb:

– Ja, inget är klart ännu men Höllviken håller på att lösa det på något sätt och jag har egentligen velat syssla med något bredvid fotbollen under flera år i Trelleborg.

Thomas har skrivit på ett ettårskontrakt med Höllviken och han ser absolut ingen slutstation där:

– Nej, jag siktar uppåt igen och skulle det dyka upp någon intresserad tål det att tänka på men just nu är det Höllviken och division två som gäller. Första matchen blir mot Bromölla på lördag och då spelar vi hemma på konstgräset, avrundar Thomas.

FOTBOLL HÖLLVIKEN
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.