Annons

TFF:s B-lag förlorade intensiv match

Tränare Åke Rasmussen var besviken efter B-lagets förlust hemma mot Kalmar FF i utvecklingsserien. Matchen slutade 0-2, men det var inte de egna spelarna utan domaren som fallerade tyckte tränaren.
Sport • Publicerad 3 juli 2004

- Det är två domarmissar som ger dem deras mål, två riktiga tabbar, menade Rasmussen. - Först får de en hörna som de inte ska ha. Och vid andra målet ligger en av deras spelare skadad i vårt målområde vilket hindrar vår målvakt. Rasmussen ger dock Kalmar en eloge för bra spel och han tyckte också matchen som helhet var bra. Hemmalagets bästa chans hade Ivo Skiljo med en frispark strax innan halvtid. Rasmussen gav särskilt beröm åt TFF:s målvakt Richard Richardsson som räddade två riktigt farliga lägen då Kalmar kom igenom. - Richard är en riktigt bra målvakt.

Markus Karlsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons