Annons

TFF vann årets första match

TFF inledde försäsongen 2014 med en vinst. Lagkaptenen Magnus Andersson blev matchens ende målskytt i bortasegern mot Landskrona Bois med 1–0 (0–0).
Sport • Publicerad 8 februari 2014

Superettanlaget Landskrona var det spelförande laget, i synnerhet i den första halvleken, men TFF blev mer hemma i sina positioner ju längre matchen led och släppte till få riktigt klara chanser.

Landskrona låg närmast segern, men Magnus Andersson var den ende som lyckades hitta målet när han dundrade in bollen från 25 meter i målvaktens vänstra kryss.

Annons

– Jag får en bra träff även om målvakten står och sover lite. Jag tycker vi har bra kontroll i andra halvlek. För att vara första matchen var det bra, vi möter ett superettanlag så det är en bra värdemätare, sa Magnus Andersson som avslutade matchen som forward.

– Vi behövde en halvlek för att komma igång. Vi har försökt jobba in ett försvarsspel på kort tid, vi är inte färdiga, men det var ett steg i rätt riktning, sa TFF-tränaren Conny Karlsson.

Vad betyder resultatet?

– Ingenting. Det sa jag till killarna innan, men prestationen är viktig, att se att saker undan för undan kommer på plats.

Läs mer om matchen i måndagens Trelleborgs Allehanda.

Martin Falkenby
Björn Gustavsson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons