Annons

TFF-tränaren: Vi känner ingen panik

TFF är i behov av en anfallare. Men tränaren tar saken med ro. "Vi är inte i något läge där vi känner panik", säger Conny Karlsson.
Sport • Publicerad 29 juni 2005

TFF:s chans att förstärka laget kommer under den närmaste månaden. Men räkna inte med en mängd provspelare på Vångavallen framöver.

– Nej, vi ska inte ha ett gäng brassar och nigerianer här. Det kan bara bli störande att ha spelare här vecka efter vecka, det kan bli jobbigt för oss, säger Conny Karlsson. I stället går TFF på något så när beprövade kort i jakten på att förstärka anfallet. Det är samma önskelista som gäller nu som gällde före seriestart.

Annons

– Klubbens kassa får avgöra, vi vill inte chansa med någon som bara kostar pengar. Då är det bättre att ha is i magen och kanske vänta till säsongen är över, säger Conny.

– Vi är på det klara med att vi arbetar på sikt och är beredda på att spelare som Alban (Jusufi) och Emil (Mårtensson) är oprövade på den här nivån och får dippar i formen. Tar vi in någon ny innebär det också att spelare åker ner ett snäpp i hackordningen.

Hur ser du på intresset som visas för Stephen Ademolu?

– Det är lång väg innan något verkligen händer. Och det här stör inte oss, det hör till i dagens fotboll tycker jag, säger Conny Karlsson.

I gårdagens reservlagsmatch mot Malmö FF (förlust 1"2) testades en spelare, dock inte en anfallare. 20-årige Viktor Borggren har de senaste åren spelat collegefotboll i USA och han spelade A-lagsfotboll med Kirseberg (division tre) redan som 17-åring.

Fem träningspass har det blivit med TFF och mot MFF var Viktor vänster- och innermittfältare.

– Han gjorde bra ifrån sig och i dagarna tar vi ställning till om vi vill ha honom, säger assisterande tränaren Benny Mårtensson.

Mike Owusu gjorde comeback i TFF-tröjan " spelade andra halvlek som mittback " efter att ha varit utlånad till danska Nyköping under våren.

TFF:s mål gjordes av Toni Bahtiri.

FOTBOLL TRELLEBORGMartin Falkenby
FOTBOLL TRELLEBORGMartin Falkenby
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons