TFF tog poäng i Kalmar

TFF-reserverna tog revansch efter 0-11 mot Herfölge i Öresunds Cup i förra veckan, när man nu mötte Kalmar FF:s B-lag på Fredrikskans.
Sport • Publicerad 4 juni 2002

Åtminstone kom det att handla om en halv revansch, där resultatet blev 2-2, sedan TFF haft ledningen i pausen med 1-0 och med 2-0 en bit in i den andra halvleken. Patrik Karlsson gjorde båda TFF-målen. - Ingen större match, få målchanser och där individuella misstag bidrog till målen, meddelade Kalmars Ulf Nordenheim efter matchen och som var extra nöjd över KFF-kvitteringen till 2-2 och som kom med endast två minuter kvar.