Annons

TFF tillbaka i segerspåret

Efter flera fina träningsmatcher dock med en räcka förluster, där man spelat jämnt bland annat mot FC Köpenhamn, var TFF tillbaka i segerspåret i matchen mot division två-laget Karlskrona AIF.
Sport • Publicerad 15 mars 2003

Segern med 2-0 (1-0) var rättvis och det som gladde tränarduon Larsson/Grimberg mest var alla duktiga, unga spelare som nu fick chansen. - Fredrik Nilssons inhopp var kort och gott strålande och Björn Ekroths och ersättaren Måns Eckerlunds forwardsinsatser kom inte långt efter. Dessutom kommer Kenneth Gustafsson ifrån sin debutmatch med betyget klart godkänt och sammantaget är vi ganska nöjda, menar Ulf Larsson. Karlskrona bjöd på gott motstånd under speciellt den första halvleken men det var TFF som var närmast mål även då. Kenneth Gustafsson hade en nick strax över och Fredrik Nilsson ett skott i stolpen, innan Peter Abelsson fem minuter före pausen nickade in 1-0. I den andra halvleken var Kenneth Gustafsson nära mål igen och den gången räddade en försvarare på mållinjen.Lite längre fram kom dock 2-0 och det var Erik Fischbein som slog in en straff - sedan Kristian Haynes blivit bryskt fälld i momentet före. Matchen spelades i Maglarp på en alldeles förträfflig gräsplan - som dessutom höll måttet i samtliga 90 minuter.

Johan Persson johan.persson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons