TFF testar mittfältare från Durham City

Det är en forward som stått högst på listan. Men på torsdag anländer en mittfältare till Trelleborg.
Sport • Publicerad 16 augusti 2006

21-årige engelsmannen Craig Radcliffe ska försöka träna sig till ett kontrakt med TFF.

– Vi har blivit rekommenderade av en agent som är ny på marknaden. Eftersom spelaren är kontraktslös och kan gå gratis till oss har vi inget att förlora, säger klubbdirektören Lasse Larsson.

Senast har 21-åringen spelat en säsong med Durham City i Arngrove Northern League, en amatörliga i norra England. Dessförinnan har han spelat en säsong med Middlesbroughs reservlag.

– I första hand är det en forward vi letar efter. Men dyker det något bättre än det vi har på andra positioner får vi inte blunda för det, påpekar Lasse Larsson.

Craig Radcliffe är vänster yttermittfältare. Han ska träna med TFF på fredag, lördag och måndag. Därefter är det tänkt att han ska spela i B-lagsmatchen mot Kalmar FF på tisdag.

– Ska bli intressant att se honom några dagar. Är han riktigt bra kan vi ta honom nu, annars kanske vi gör det efter säsongen. Vi ska bilda oss en uppfattning.

Hur intensivt jagar ni en ny forward?

– Vi känner ingen panik. De anfallare vi har gör det bra. Om vi skulle gå upp i allsvenskan kommer saken i ett annat läge; då måste vi förstärka.

Björn Gustavsson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.