Annons

TFF testar amerikansk målvakt

På onsdagen gjorde Richard Richardsson sitt första träningspass med Trelleborgs FF. Målvakten testspelar med laget även nästa vecka, men sedan kommer en ny målvakt till Vångavallen.
Sport • Publicerad 8 januari 2004

Zach Wells är en 23-årig amerikan som närmast spelat collegefotboll med UCLA (University of Californa i Los Angeles). - Jan kommer den 18 januari och stannar i tio dagar. Vi har fått tipset via en agent och jag har bara sett Zach på videoband, säger TFF:s sportchef Jonas Brorsson. Agenten heter Patrick Mörk, och TFF har aldrig gjort affärer med honom tidigare. Men Patrick Mörk tog bland annat Igor Sypnievski till Halmstad och Atiba Hutchinson till Öster vilket gör att Jonas Brorsson har förhoppningar om att amerikanen kan vara rätt spelare. Zach Wells utnämndes av Sports Illustrated till "Player of the Year" inom collegefotbollen 2003. Han var en dominerande faktor till att UCLA nådde kvartsfinal i collegefotbollens slutspel. Under säsongen släppte han in 0,45 mål per match. - Värvar vi honom går han gratis från collegelaget, men som alltid i sådana här sammanhang får agenten en viss ersättning, säger Jonas Brorsson.

Louise Voll Ercolino louise.voll.ercolino@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons