unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

TFF tar in publik på söndagens match

TFF kommer att ta in 50 sittande åskådare på Vångavallen till söndagens match mot Ljungskile. Biljetterna har lottats ut bland årskortsinnehavare.
På söndag kan det fyllas på med lite supportrar på Vångavallen.
På söndag kan det fyllas på med lite supportrar på Vångavallen.
Foto: Tomas Nyberg

Det blev inte möjligt för Trelleborgs FF att ta in 300 personer i de två avslutande hemmamatcherna i superettan, då särskilda restriktioner i Skåne infördes. Men till söndagens hemmamatch kommer i alla fall 50 personer att få möjlighet att se matchen från sittplats.

– Det är glädjande att kunna välkomna publik till Vångavallen men eftersom det bara gäller 50 personer så krävs det en hel del åtgärder från vår sida, säger Hans Torsmar, ansvarig för evenemang hos Trelleborgs FF, till klubbens hemsida.

Efter önskemål från spelartruppen, som vill få stöd från de som normalt står på ståplats och sjunger fram laget, kommer fördelningen gällande de 50 biljetterna vara 40 procent till True Blues med årskort på ståplats och 60 procent till övriga årskorts-innehavare.

Lottningen av matchbiljetterna genomfördes under torsdagsförmiddagen.

De som får biljetter till söndagens match, är inte med i en eventuell utlottning av biljetter till matchen mot Halmstad den 5 december.

quote
Det är glädjande att kunna välkomna publik till Vångavallen.