Annons

TFF tar in publik på söndagens match

TFF kommer att ta in 50 sittande åskådare på Vångavallen till söndagens match mot Ljungskile. Biljetterna har lottats ut bland årskortsinnehavare.
Fotboll • Publicerad 5 november 2020
På söndag kan det fyllas på med lite supportrar på Vångavallen.
På söndag kan det fyllas på med lite supportrar på Vångavallen.Foto: Tomas Nyberg

Det blev inte möjligt för Trelleborgs FF att ta in 300 personer i de två avslutande hemmamatcherna i superettan, då särskilda restriktioner i Skåne infördes. Men till söndagens hemmamatch kommer i alla fall 50 personer att få möjlighet att se matchen från sittplats.

– Det är glädjande att kunna välkomna publik till Vångavallen men eftersom det bara gäller 50 personer så krävs det en hel del åtgärder från vår sida, säger Hans Torsmar, ansvarig för evenemang hos Trelleborgs FF, till klubbens hemsida.

Annons

Efter önskemål från spelartruppen, som vill få stöd från de som normalt står på ståplats och sjunger fram laget, kommer fördelningen gällande de 50 biljetterna vara 40 procent till True Blues med årskort på ståplats och 60 procent till övriga årskorts-innehavare.

Lottningen av matchbiljetterna genomfördes under torsdagsförmiddagen.

De som får biljetter till söndagens match, är inte med i en eventuell utlottning av biljetter till matchen mot Halmstad den 5 december.

”Det är glädjande att kunna välkomna publik till Vångavallen.”
Hans Torsmar, evenemangsansvarig i TFF
Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons