Annons

TFF skrällde mot Hammarby

Det var nästan så man inte trodde sina ögon: Hammarby-Trelleborgs FF 0-1 stod det på Söderstadions ljustavla efter matchen. Jo, ni läste rätt. Hittills obesegrade Hammarby fick däng på hemmaplan mot TFF.
Sport • Publicerad 11 maj 2004
BILD: PRESSENS BILD
BILD: PRESSENS BILDFoto: 

Stor matchhjälte blev en inte helt vanlig sådan: hårt artbetande mittfältaren Jens Sloth, som i första halvlekens 25:e minut överlistande hemmamålvakten Ante Kovic med en lobbnick. Mats Lilienbergs inlägg gick i en konstig både och medan Hammarbymålvakten funderade på hur han skulle göra hann Jens Sloth före... Målet gav TFF:arna råg i ryggen och mittbacken PeterAbelsson hade två hyfsade möjligheter att öka på ledningen i första halvlek. Andra halvlek handlade, av förståeliga skäl, mest om hemmalaget. Bajenspelarna trummade på mot Fredrik Persson i TFF-målet, som dock fortsatte vara snudd på omöjlig att överlista. Sista tio minuterna var Hammarbypressen konstant, men TFF:arna redde ut stormen och behöver inte be om ursäkt för segern. I och med segern tog TFF ett kliv uppåt i tabellen. Med två segrar, tre oavgjorda och endast en förlust parkerar TFF på sjätte plats. Passerade regerande mästarna Djurgården av bara farten!

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons