Annons

TFF:s succéspelare i TA Sportpodd: ”Vi kan ta det här”

I veckans avsnitt av TA Sportpodd gästas vi av TFF:s talangfulla högerback Lova Sternfeldt. Årets idrottare i Ulricehamn 2022 berättar om sin alternativa idrottskarriär, beslutet att förlänga med TFF och sin nya position.
Podcast • Publicerad 11 maj 2023
TFF-spelaren Lova Sternfeldt gästar veckans avsnitt av TA Sportpodd, där hon intervjuas av Björn Gustavsson, till vänster, och Jonas Bergström.
TFF-spelaren Lova Sternfeldt gästar veckans avsnitt av TA Sportpodd, där hon intervjuas av Björn Gustavsson, till vänster, och Jonas Bergström.Foto: Tomas Nyberg

Ett av alla nyförvärv som imponerat i TFF är 19-åringen Lova Sternfeldt. Högerbacken, som blev utnämnd till årets idrottare i Ulricehamn 2022, har haft stor del i TFF:s fina start i Elitettan. Hon kunde dock ha satsat på en helt annan sport. Hon tog nämligen ett silver i ungdoms-SM i en individuell idrott. I avsnittet berättar hon mer om den andra idrottskarriären hon hade som ung.

Dessutom pratar Lova Sternfeldt om TFF:s succéstart i Elitettan, om sitt positionsbyte och hur långt hon tror att hennes lag kan gå i år.

Annons

Lyssna på avsnittet i spelaren nedan, eller där poddar finns.

Här saknas innehåll

TFF-spelaren Lova Sternfeldt gästar veckans avsnitt av TA Sportpodd, där hon intervjuas av Björn Gustavsson, till vänster, och Jonas Bergström, till höger.
TFF-spelaren Lova Sternfeldt gästar veckans avsnitt av TA Sportpodd, där hon intervjuas av Björn Gustavsson, till vänster, och Jonas Bergström, till höger.Foto: Tomas Nyberg
Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons