Annons

TFF övertygade trots förlust

TFF ägde matchen. Halmstad tog alla poängen. Stöld? Visst, utan tvekan.Trelleborg svarade för säsongens bästa match när Halmstad vann med 2?0 (1-0) på lördagen. Men när det går troll i bolluslingen och den inte vill leta sig in i nätmaskorna, ja då är det kört.
Sport • Publicerad 1 mars 2003

TFF hade fem mycket klara lägen att göra mål. Lägg till minst dubbelt så många halvchanser och ni förstår att TFF:arna var frustrerade efteråt.- Så jäkla orättvist, tyckte Kristian Haynes.För inte nog med att TFF inte fick in bollen, Halmstad hade ingenting. Okej, två skott på mål är väl nånting, särskilt när det ger två mål i utdelning.- Vid första målet var jag tvungen att gå ut och då kom lobben. På det andra får han en kanonträff. Otagbart, förklarade Björn Levin Igor Sypniewskis och Emil Jensens avslut.TFF var det klart bästa laget för dagen även om matchen inte var särskilt underhållande. Särskilt inte i första halvlek då mittfältsspelet i stort sätt var obefintligt, kanske grusunderlaget var förklaringen.Efter paus blev det bättre och det var TFF som bjöd upp till dans. Stundtals imponerade passningsspelet och kombinationerna.? En dag som denna får vi blunda för resultatet. Framför allt tar vi med oss vårt fina positionsspel, ansåg Anders Grimberg nöjt.TFF-tränarna hade all anledning att vara nöjda, inte minst då Halmstads rutinerade gäng hade svårt att spela sig ur situationerna.Hittills har TFF spelat fyra matcher, två mot allsvenskt motstånd och jämfört med Helsingborgsmatchen var lördagens kamp klart bättre från Trelleborgs sida.Försvaret var bästa lagdel och Thomas Magnusson imponerade med sin auktoritet.? Det kändes riktigt bra i dag. Jag tycker vi är klart bättre än Halmstad. Det är synd att vi ska förlora med 2?0 när vi spelar en så härlig fotboll men det är fantastiskt att vi kan spela så bra mot ett så bra lag, sade Thomas Magnusson.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons