Annons

TFF möter Grimbergs Bunkeflo i Anderslöv ...nya supettanlaget kommer med Ryan Johnson i laget

Sport • Publicerad 3 mars 2007

Senaste TFF-förvärvet, Erik Sundin från Assyriska, finns dock inte med utan han anländer till Trelleborg först på måndag. I går tränade TFF på en soldränkt konstgräsplan i Anderslöv och Conny Karlsson var helnöjd med träningspasset:

– Ja, det var väl som vanligt – bra! Vi har ju flera borta så av den anledningen blev det ju klart lite stympat.

Annons

Ovanligt många TFF-spelare är borta på grund av skada eller sjukdom och så här är det läget i truppen:

Dennis Melander, problem med en sträckning i ena låret.

Axel Käll, en krånglande vadmuskel.

Yosef Fakhro, känning i ena hälsenan.

Patrick Nilsson, ont i ryggslutet.

Mattias Thylander, halsfluss.

Thommie Persson, halsont.

Michael Mensah, vattenkoppor.

– Dessutom har vi Magnus Andersson vilande efter att ha spelat mot Kirseberg i onsdags. Vi ska inte utsätta honom för mer matchande denna vecka, menar Conny.

Magnus är nyförvärvet från Halmstads BK och som har en korsbandsskada som håller på att läkas fullt ut. Mot Bunkeflo i eftermiddag spelar TFF-arna i de tröjor materialförvaltare Jan Lagerborg hänger fram men i allsvenskan blir det annorlunda. I god tid inför den allsvenska starten är årets spelarnummer nämligen klara. Det innebär att man i år spelar enligt följande numrering:

Annons

1. Fredrik Persson,2. Jens Sloth,3. Dennis Melander,5. Mikael Bengtsson,6. Axel Kjäll,7. Mattias Thylander,8. Hasan Cetinkaya,9. Andreas Wihlborg,10. Erik Sundin,13. Fredrik Jensen,14. Patrick Nilsson,15. Emil Mårtensson,16. Linus Malmqvist,17. Thommie Persson,18. Michael Mensah,19. Björn Westerblad,20. Yousef Fakhro,21. Magnus Andersson,22. Jimmie Augustsson,23. Christian Ahlström,25. Rasmus Bengtsson,26. Jetullah "Toni" Bathiri,30. Christian Fegler,31. Viktor Noring.

Barbro Bengtsson lär arbeta på att Trelleborgs kommun får ha 750 på någon spelares rygg. Vem det i så fall blir som får byta och ta på sig stadens jubileumströja, är ännu inte klart men det blir säkert inte Dennis Melander. Han bar ju tröja nummer 80 i fjor – då med anledning av TFF-jubiléet då. Bunkeflo kommer med en förlust mot division tvålaget Mabi i veckan i bagaget. Under senaste veckan har TFF-bekantingen, jamaicanen Ryan Johnson, tränat med laget och det är också tänkt att han spelar i Anderslöv. En plan han i så fall känner lite till, efter att ha tränat med TFF i början av februari.

TFF kommer alltså aningen sargat till dagens träningsmatch men Conny Karlsson ser något positivt även i detta:

– Även om många är borta handlar det ju inte om något allvarligt utan bara lite småskavanker. Det positiva är ju att andra får chansen att visa upp sig lite extra. Samtidigt är alla i startelvan ju A-lagsspelare, avrundar Conny.

TFF-laget:

TFF ställer uypp med följande lag mot Bunkeflo: Fredrik Persson– Andreas Wihlborg, Christian Ahlström, Linus Malmqvist, Michael Bengtsson– Jimmie Augustsson, Jens Sloth, Hasan Cetinkaya, Toni Bahtiri– Björn Westerblad, Rasmus Bengtsson. Avbytare: Christian Fegler, Emil Mårtensson, Fredrik Jensen, Emir Rozajac samt Mattias Andersson.

Sigge Hansson

0410– 545 24

I dag – med matchstart klockan 13 – är det dags för ny träningsmatch för TFF och för motståndet står nyuppflyttade superettanlaget Bunkeflo IF. Ett
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons