Annons

TFF möter anfallsglada Assyriska

På påskdagen väntar TFF:s andra match i årets superetta, borta mot Södertäljelaget Assyriska. Efter segern med 2-0 i premiären är det idel glada miner i TFF.
Sport • Publicerad 18 april 2003

- Stämningen i truppen är bra, säger tränaren Anders Grimberg. Jag tycker att vi vann fullt rättvist mot Falkenberg, och att det var två forwards som gjorde målen (Jonas Nilsson och Mats Lilienberg) var ju inte helt fel. Mats har sett riktigt stark och sugen ut på sistone. Inte bara TFF kan göra mål. Assyriska är ett offensivt spelande lag. - Ulf och jag var upp och såg deras premiärmatch borta mot Brommapojkarna (2-1 till BP), och Assyriska är ett väldigt anfallsglatt gäng. De går till attack så fort de får chansen och alla vill vara med. - Vi ska försöka att inte vara återhållsamma trots att vi spelar på bortaplan, utan försöka spela ett högt försvarsspel och ställa om snabbt. TFF gör på lördagen sitt sista träningspass inför söndagens bortamatch. Först framåt aftonen släpper tränarna Anders Grimberg och Ulf Larsson startelvan och bänkuppsättningen. Anders Grimberg ger dock vissa antydningar: - Jag kan ju säga så mycket som att Dennis Melander inte kan spela. Han har fått ett litet återfall med knäskadan. Knät svullnar upp efter träning. Björn Levin är med igen men ligger lite efter med träningen efter sin handskada. TFF:s preliminära startelva: Fredrik Persson - Mattias Kronvall, Thomas Magnusson, Peter Abelsson, Patrik Svensson - Jens Sloth, Eric Fischbein, Fredrik Nilsson - Mats Lilienberg, Jonas Nilsson, Kristian Haynes.

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons