TFF mållöst igen

TFF har svårt att göra mål. Det visade laget än en gång när man på tisdagen träningsspelade mot Landskrona Bois på en svårbemästrad leråker i Borstahusen.
Sport • Publicerad 19 mars 2002

De nya allsvenskarna vann med 1-0 (0-0) sedan segermålet, ett långskott från Hasan Cetinkaya, fallit så sent som i den 86:e matchminuten. Inte helt rättvist med tanke på att TFF dominerat i medvinden efter pausvilan. - Vi är lite för omständiga i anfallsspelet. Där finns fortfarande en del att jobba med, suckade tränaren Alf Westerberg efter tredje matchen på raken utan TFF-mål. Anfallsspelarna Greger Andrijevski och Jonas Nilsson kom ingen vart, istället hade Ola Larsson den bästa TFF-chansen när han i den 51:a minuten fick på ett hårt skott från sin mittfältsposition. Med stort bevär lyckades emellertid Bois-målvakten Mats Svensson tippa bollen till hörna. - Men vi får inte stirra oss blinda på resultatet. Killarna visade bra inställning i dag och jag tycker vi är bäst i matchen i en timme. Ändå vann Landskrona. Träningsmatch Landskrona Bois-TFF 1-0 (0-0) L: Hasan Cetinkaya. Text: Olle Dahlbäck