Annons

TFF letar målvaktsalternativ

TFF har ännu inte klart med en ny målvakt. I och med att affären med Djurgården och Dembo Tourray dröjer söker klubben vidare och har hittat ett alternativ i Rickard Rickardsson, 23-åring från Start IK i division tre. - Jag ringde honom i dag (söndag) och han var klart intresserad av att komma hit och träna. Det är möjligt att han kommer till Trelleborg den 7 januari och sedan följer han med oss till Hamburg, säger sportchefen Jonas Brorsson.
Sport • Publicerad 21 december 2003

TFF har länge försökt få besked av Djurgården och Dembo Tourray, men har inte lyckats landa affären. - Ingenting är klart. Trelleborg vill ha ett besked och vi försöker hitta en lösning, säger Djurgårdens klubbdirektör Bosse Andersson. Även om det dragit ut på tiden hoppas alla att lösningen är nära. - Vi har kommit överens med Dembo att han ska lånas ut, sedan är det upp till honom var han vill spela. Trelleborg är den enda allsvenska klubb som hört av sig, sedan finns det en mängd klubbar i superettan som vill ha honom, men Dembo siktar högre, säger Bosse Andersson. Jonas Brorsson har förgäves försökt få tag i Bosse Andersson de senaste dagarna och hade slutat tro på en lösning. Han blir lite gladare när TA-sporten förmedlar Bosses ord. - Eftersom vi inte hört något har vi tagit det som ett nej. Till slut måste vi ha ett besked, vi kan inte bara prata. Nu kan det mycket väl bli så att Dembo blir klar för oss på tisdag, men samtidigt måste vi se på andra alternativ.

Martin Falkenby martin.falkenby@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons