Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

TFF lånar ut målvakt

Merlin Nuhanovic lånas ut till IFK Malmö denna säsong. TFF-målvakten kommer dock att kunna kallas tillbaka till TFF med kort varsel om det skulle behövas.
Merlin Nuhanovic lånas ut till IFK Malmö. Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån
Merlin Nuhanovic lånas ut till IFK Malmö. Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån
Foto: Bildbyrån

Som TA-sporten berättade för ett par veckor tittade TFF på möjligheterna att låna ut tredjemålvakten Merlin Nuhanovic denna säsong. Han spelade med IFK Malmö under försäsongen, och nu lånas 21-åringen ut till division ett-klubben.

TFF har gjort ett nytt samarbetsavtal med IFK Malmö, som gör att de kan låna ut Nuhanovic enligt den så kallade 24-timmarsregeln, vilket gör att målvakten kan representera båda klubbarna i år.

Han kommer även att fortsätta träna med TFF vissa dagar och få fortsatt målvaktsträning av Thomas Kozma.

– Merlin är en av tre målvakter i A-truppen den här säsongen och en utlåning ger honom större möjlighet till regelbunden speltid. Jag ser fram emot att se honom prestera på ett bra sätt i Ettan, säger TFF:s sportchef Salif Camara Jönsson, till klubbens hemsida.

TFF värvade för ett par veckor sedan den danske målvakten Kasper Kristensen, som i första hand nu ska konkurrera med Hampus Nilsson om målvaktsposten i superettan.

Merlin Nuhanovic under onsdagens TFF-träning. Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån
Merlin Nuhanovic under onsdagens TFF-träning. Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån
Foto: PETTER ARVIDSON