unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

TFF lånar ut försvarare till Lunds BK

TFF lånar ut mittbacken Bozidar Velickovic till division ett-laget Lunds BK under hela 2021.
Bozidar Velickovic under en träning med TFF.
Bozidar Velickovic under en träning med TFF.
Foto: Tomas Nyberg

Bozidar Velickovic tränade med Lunds BK förra veckan och spelade även i lagets träningsmatch mot Tvååker i helgen, som Lund förlorade med 2–4. Nu meddelar TFF att den 26-årige försvararen lånas ut till division ett-laget denna säsong.

– Det är hård konkurrens i vår backlinje just nu och det är svårt för Bozidar att få speltid hos oss efter en lång frånvaro. Att bli utlånad till Lunds BK är en bra lösning för honom, säger Salif Camara Jönsson, sportchef i Trelleborgs FF, till klubbens hemsida.

Den serbiske mittbacken anslöt till TFF sommaren 2019 från FK Vozdovac. Han gjorde tio matcher i superettan det året, men missade hela förra årets säsong på grund av en knäskada.

26-åringen har ett kontrakt med TFF som går ut efter denna säsong.

I Lunds BK kommer han att tränas av TFF-profilen Jimmi Olsson, som tog över klubben inför denna säsongen.