Annons

TFF kan ta klivet upp i allsvenskan i kväll – TA sänder live

Digital Bas - första månaden gratis!
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Trelleborg • Publicerad 2 november 2023
TA bevakar det TFF:s drama.
TA bevakar det TFF:s drama.

Hej André Spång, sportreporter på TA, Vad händer ikväll?

– Jo, ikväll kan TFF:s damlag gå upp i allsvenskan. Vi kommer befinna oss på Vångavallen och ta rygg på damerna under hela kvällen.

Annons

Hur kommer TA:s läsare kunna följa upplösning?

– Från klockan 18.45 kör vi liverapportering där vi berättar om hur det går i matchen mellan Jitex och Alingsås. Om Alingsås förlorar, ja då spelar TFF i allsvenskan nästa säsong.Vid slutsignal, cirka 20.40 går vi live och sänder direkt från Vångavallen där TFF:s damtrupp gemensamt följer matchen. Om de blir klara för allsvenskan kommer de säkert att jubla rakt in i vår direktsändning.

Vad händer om Alingsås vinner eller spelar lika?

– Då får TFF en ny chans på lördag klockan 14.00 hemma på Vångavallen. Vi sänder matchen direkt och hårdbevakar tillställning från sidlinjen.

Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons