Annons

TFF jagar dubbel revansch

När TFF möter BK Häcken på Vångavallen handlar det om jakten på en dubbel revansch. Självklart vill man ha revansch på nesliga 0-4 hemma mot göteborgarna under höstsäsongens upptakt i fjol.
Sport • Publicerad 26 april 2002

Då hade man tre veckor tidigare spelat 2-2 i Göteborg och den matchen var Alf Westerbergs första som huvudansvarig - efter Ole Mörks korta sejour. - Det är klart att vi vill ha revansch på Häcken men framför allt vill vi visa oss själva och andra att vi kan stå upp som vi gjorde under inledningen mot Västerås. Vi har också lagt matcherna mot Gefle och Sandviken bakom oss, där allt tyvärr blev beroende av att vi tappade 3-3 i slutminuten i Gävle. När det gäller Häcken av i år så har inledningen varit stabil - åtminstone resultatmässigt, där man inledde med 2-0 i Mjällby och fortsatte med samma siffror hemma mot Sylvia. - Enligt de uppgifter jag har fått in, har man inte spelat bra så här långt och därför är så klart segrarna ännu mera imponerande, menar Lasse Larsson. Alf Westerberg har laget ganska klart för sig - även om man tränar lätt under lördagsförmiddagen - men man kan utläsa en viss tveksamhet, när det gäller avbytarbänken. - Jag har ännu inte meddelat laget men jag kan väl yppa att det är väldigt jämnt mellan Björn (Levin) och Fredrik (Persson) och där så klart även Fredrik bör få chansen att vara med. Det är heller inte bestämt vem av Sebastian Nilsson eller Ola Broddén som är med på bänken. TFF-laget Pål Lundin-Jörgen Eriksson, Thomas Magnusson, Peter Abelsson, Dennis Melander-Patrik Svensson, Mattias Kronvall, Johan Laursen, Kristian Haynes-Jonas Nilsson, Greger Andrijevski. Avbytare: Björn Levin eller Fredrik Persson, Michael Nilsson, Jens Sloth, Christian Andersson, Sebastian Nilsson eller Ola Broddén.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons