Annons

TFF har inga synpunkter på ny FCK-affär

I måndags blev det klart att TFF:s konkurrent i superettan, IFK Norrköping, lånar mittfältaren Peter Hansen, 21, av FC Köpenhamn säsongen ut och att klubben har förköpsrätt på Hansen vid säsongens slut. Hansen är spelklar till Norrköpings match borta mot Gefle på söndag.
Sport • Publicerad 31 juli 2003

TFF har fört diskussioner med FC Köpenhamn om ett samarbete men styrelseledamot Stefan Nilsson, som i semestrande ordföranden Per-Anders Abrahamssons frånvaro är en av dem som håller i trådarna i TFF, har inga synpunkter på att FCK nu gör affärer med Norrköping. - Vi har ännu inget avtal med FCK och om Norrköping jagar spelare och frågar FCK så tycker jag inte att det är något konstigt med det, säger han. Och planerna på ett samarbete med FCK finns kvar. - Vi ska snart träffas igen och då ska vi prata om hur vi ska gå vidare, vi försöker hitta ett datum som passar. Och går vi vidare kommer vi att knyta upp varandra mer. Då är det ju meningen vi ska kunna använda spelare som inte platsar hos FCK, säger Stefan Nilsson. - Vi är i alla fall optimistiska och tror att det här ska gå att lösa.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons