Annons

TFF-förvärv hoppar av

Redan direkt efter serieslutet i höstas ordnade TFF med ett första nyförvärv inför kommande säsong och då var det blott 17-årige Robin Sander som skrev på. Robin har tidigare spelat med MFF men kom senast från Lödde IF i division fyra.
Sport • Publicerad 10 januari 2003

Nu tvingas löftet Robin hoppa av fotbollssatsningen i TFF och anledningen är att gymnasiestudierna blir alltför lidande. - Tillsammans med Robin och hans föräldrar har vi kommit fram till att det blir en ohållbar situation för honom att hänga med. Hans studier innebär att han skulle missa upp till tre av fem träningspass i veckan och det säger sig själv att det inte håller i längden. Speciellt inte som 17-åring och när man behöver det där lilla extra för att ens orka hänga med, förklarar tränaren Ulf Larsson. Ulf meddelar dock att man i TFF kommer att ha fortsatt "koll" på Robins fotbollsutveckling - oavsett var han kommer att spela härnäst och att han mycket väl kan bli aktuell igen om ett eller annat år.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons