Annons

TFF eller Gais för Smedberg

Martin Smedberg besökte på onsdagen Trelleborg och Vångavallen. "Det verkade jättebra", säger mittfältaren till TA-sporten.
Sport • Publicerad 26 oktober 2006

Han gjorde tio mål och spelade fram till elva i superettan. Inte undra på att det surras om IFK Göteborgs Martin Smedberg.

På onsdagen besökte han TFF.

Annons

– Jag snackade en hel del fotboll med Lasse (Larsson) och Conny (Karlsson). De vill ha mig som mittfältare och det lät väldigt bra, säger Smedberg.

– Vi tittade på träningsplanerna och det är bra förhållanden med jättebra planer. Jag träffade inte spelarna, men har hört att det är ett bra gäng som är lätt att komma in i. Göteborgaren, som i år var utlånad till Ljungskile, besöker de klubbar som är aktuella.

Kontraktet med Blåvitt går ut och han vill spela i allsvenskan nästa år.

Men frågan är om han vill flytta från Göteborg.

– Jag har ändå bott här i 21 år och har vänner, familj och flickvän här. I nuläget är det bara Gais i Göteborg som jag träffat. Jag får ta en funderare och komma fram till rätt beslut.

Det låter som att du stannar i Göteborg?

– I och med besöket i Trelleborg har jag kommit till bättre insikt i hur det är där nere. Det hade säkert varit kul att flytta, det kan vara skönt när man bott här hela sitt liv.

När fattar du ditt beslut?

– I början av november hoppas jag.

Lasse Larsson vill inte sia om chanserna att locka till sig Martin Smedberg.

Annons

– Det kan jag inte bedöma. Martin ska bestämma sig för en klubb och sen tar agenten vid och förhandlar om kontraktet, säger klubbdirektören.

Martin Falkenby

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons