Annons

TFF-cupen avgjord

För 25:e gången i ordningen har TFF-cupen inomhus avgjorts och det var sammanlagt 80 lag som gjorde upp om titeln i åldersklasserna P9, P10, P11 och P12.
Sport • Publicerad 2 november 2003

- Övriga åldersgrupper arrangeras senare av IFK, upplyser Alf Jönsson som ungdomsansvarig i TFF. I P9 koras ingen segrare utan här spelade 16 lag ännu mera på skoj, jämfört med övriga klasser. Danska Herfölge vann P10 efter finlaseger över FC Malmö och här kom Vellinge längst, när det gäller lokala inslag. Vellinge åkte ut i kvartsfinalen mot ett annat danskt lag, där Hellerup vann med hela 14-4! TFF hade så klart lag med i alla åldersklasser men det var i P12 den riktiga framgången kom. TFF vann här finalen över Arlöv med 3-1. I P11 kom TFF som längst till kvartsfinalen men här föll man mot Husie med 0-3.

Jonas Gustafsson jonas.gustafsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons