Annons

TFF-back skadad

TFF-backen Ola Larsson blir i bästa fall borta från fotbollen några veckor. När TFF:s reservlag på onsdagen spelade mot FC Köpenhamn på Vångavallen, fastnade Ola med ena benet i gräset och skadade höften i fallet.
Sport • Publicerad 3 april 2002

Först befarades en fraktur på antingen höftbenet eller lårbenshalsen men efter läkarundersökning på Trelleborgs lasarett kom beskedet att höften hoppat ur led. - En liknande skada som Helsingborgs Hans Eklund ådrog sig på La Manga och han var tillbaka efter tre veckor, sade en lättad tränare Alf Westerberg efter beskedet att skadan inte var så allvarlig som man först befarat. - Det känns bra, speciellt när det gäller Ola som drabbats av ett par allvarliga skador tidigare. TFF-backen ska under onsdagskvällen sövas på Universitetssjukhuset Mas i Malmö och få höften dragen i rätt läge. Reservlagsmatchen vann FC Köpenhamn med 1-0 efter ett tidigt mål i den andra halvleken. Upprinnelsen var ett missförstånd mellan TFF-målvakten Björn Levin och backen Fredrik Nilsson. Nämnas ska att Björn Levin räddade en straff redan efter 30 sekunder i matchen. Örestadsserien TFF B-FC Köpenhamn B 0-1

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons