Annons

TFF-arna bär på ett segerleende

Tänk, vad en seger kan betyda mycket - och då inte bara i poängväg. Det kan man konstatera på TFF-träningen under veckan som gått - efter klara och rättvisa 3-1 borta mot Mjällby.
Sport • Publicerad 24 maj 2002

Nu finns plötsligt segerleendet på spelarna och nu vågar man göra det där lilla extra på träningspassen som man höll inne med självförtroendet kört i botten. I Mjällby senast fungerade plötsligt åter försvarsspelet och det är så klart grunden - oavsett hur man spelar i övrigt och såväl Dennis Melander som Michael Nilsson var båda duktiga såväl bakåt som framåt och i mitten fungerade Thomas Magnusson och Peter Abelsson som det lås man lärt känna duon. - Det var härligt och det är bara att hoppas på nya lägen mot Sylvia, kommenterar Kristian Haynes sitt mål uppe på Strandvallen och han får förnyat förtroende längst fram tillsammans med Christian Andersson. Sylvia har hittills tagit tio poäng, har 7-7 i målskillnad och imponerade inte minst i senaste omgången via 1-1 mot Brage på svårspelade Domnarvsvallen i Borlänge. TFF-laget Pål Lundin-Dennis Melander, Thomas Magnusson, Peter Abelsson, Michael Nilsson-Patrik Svensson, Jonas Nilsson, Johan Laursen, Jens Sloth-Christian Andersson, Kristian Haynes. Avbytare: Fredrik Persson, Mattias Kronvall, Patrik Karlsson, Wellington Andersson, Greger Andrijevski.

Sigge Hansson sigge.hansson@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons