Annons

TFF åker på långresa

I dag på förmiddagen flyger TFF till Skellefteå via Arlanda och i kväll möter man Bureå IF i andra omgången av Svenska cupen.
Sport • Publicerad 19 april 2005

Bureå Idrottsförening är nyuppflyttad till division tre i år och serien, division tre norra Norrland, börjar inte förrän Valborgsmässoafton. Föreningen spelar i helsvart nerifrån och upp och hemmaplanen heter Tallbacka IP. Mot TFF gäller dock en konstgräsplan i Skellefteås utkanter, som heter Norrvalla IP och matchen börjar kl. 19.

– Det är klart vi ska vinna mot ett division trelag och vi har ju åkt runt här nere och besegrat både division två och trelag med halva B-lag, menar Benny Mårtensson under måndagsträningen.

Annons

Benny agerade i går huvudtränare, eftersom Conny Karlsson låg halvt nerbäddad med förkylning men det är troligt att Conny kan åka med norröver.

– Så lätt ger han sig inte, menar Benny, som också lämnar en TFF-trupp, där Ivo Skiljo, Patrik Redo, Mattias Kronvall och Dennis Melander saknas:

– Ja, Ivo har känning i ena vaden, Patrik har ont i ett knä och Mattias stannar hemma på grund av jobbet. När det gäller Dennis handlar det om flygrädsla och han åkte ensam med tåg till Italien, när vi var på träningslägret där.

TFF-truppen:

Richard Richardsson, Niclas Jeppson, Patrick Nilsson, Christian Ahlström, Thommie Persson, Mikael Bengtsson, Fredrik Nilsson, Jens sloth, Niklas Nordgren, Jimmie Augustsson, Jonas Bjurström, Emil Mårtensson, Stephen Ademolu, Alban Jusufi, Anton Gunnarsson och Fiznik Scala.

Sigge Hansson

FOTBOLL TRELLEBORG
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons