Annons

TBTK i topp

Sport • Publicerad 29 oktober 2006

I helgen var det samling i Trollhättan, där TBTK inledde mot Ulricehamn.

– Vi vann med klara 6– 0 men de flesta matcherna var faktiskt väldigt jämna, inleder Lisa Lundell i lagledningen.

Annons

Angelica Augustsson låg under med 0– 2 i sin inledningsmatch men vände och vann. Sandra Johansson vann men tappade set och detsamma gäller Lisa och Emma Lundell.

– Andra matchen gick mot Freij från Växjö och den vann vi med 6– 1. Även den lagmatchen blev jämn, även om det är vi som ska vinna, menar Lisa vidare.

Angelica Augustsson tappade här en match men i övrigt blev det alltså idel TBTK-segrar.

Nu vilar division ett-bordtennisen till in i januari och då sker samligen i Ulricehamn.

– Då ska vi möta Trollhättan som är väldigt bra men vi ska toppa laget och vinna, avrundar Lisa Lundell.

Under uppehållet kommer TBTK-tjejerna att ställa upp i en del tävlingar i Skåne. Bland annat DM. Till detta ska läggas att några av tjejerna kompletterar damspelet med spel i herrarnas division fem.

Någon seriesamling i Trelleborg blir det inte under hela säsongen och anledningen är att man måste ansöäka. TBTK har inte ansökt utan arrangemanget har tilldelats fyra andra lag i division ett Södra.

Sigge Hansson

Trelleborgs BTK är på väg att resa sig igen. Efter avhoppet från elitserien ligger nu TBTK-damerna i suverän ledning i division ett!
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons