Annons

TBTK-damerna kom igen mot Lectus

Efter några kaotiska veckor verkar lugnet ha lägrat sig något över tjejerna i Trelleborgs BTK. I helgen mötte man först Spårvägen och sedan Lectus på bortaplan och touren gav åtminstone en seger.
Sport • Publicerad 6 februari 2006

– Ja, jag vann två singelmatcher och en dubbel mot Lectus och någon måste ju vinna våra matcher.

Så sa Veronica Mattiasson efter segermatchen i Köping i går, där segern för TBTK skrevs till 6– 4. Förutom Veronicas tre segrar, där två kom i singel och en tillsmmans med Marie Olsson i dubbel, vann även Marie sina båda singlar. Till allt detta ska läggas en fin dubbelseger för Sandra Johansson och Lisa Lundell. Sandra och Lisa vann i tre raka set!

Annons

Mot Spårvägen i lördags var det Marie Olsson som tog hem TBTK-segrarna i singel och någon dubbel blev aldrig aktuell. Marie tog två fina segrar mot Nina Vakkila och Kang Li. Slutresultatet blev 6– 2 till stockholmarna och närmast seger i övrigt bland trelleborgarna var Veronica Augustsson som föll i en jämn femsetsmatch mot Marina Servoulja. 4– 11 blev det i femte set, sedan Veronica knappat in både 0– 1 och 1– 2 i set. Även Lisa Lundell gjorde en jämn match mot Marina och föll knappt i tre set.

Efter segern mot Lectus leder TBTK fortfarande elitsereien och har nu endast matchen hemma mot Råå kvar i grundspelet. Den matchen spelas i Söderslättshallen den 18 februari.

Sigge Hansson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons