Annons

Takdropp vållade problem för IFK

Sport • Publicerad 22 november 2006

Söderslättshallens tak läcker. IFK Trelleborgs sista träning inför dagens elitseriematch mot Redbergslid gick inte att genomföra helt enligt planerna på grund av en pöl på ena planhalvan.

– Det droppade vatten från taket, just vid mittnians anfallsposition på planen. Vi kunde inte köra för fullt, det hade varit direkt livsfarligt, berättar lagledaren Bjarne Andersson.

Annons

Nu blev träningen främst koncentrerad till den planhalva där det inte droppade ned vatten. På slutet blev det ändå tvåmålsspel, då med en ivrigt torkande Bjarne Andersson.

– Hallen har tagit in vatten förr, men aldrig mitt på planen, det har jag aldrig varit med om, säger Bjarne Andersson. Droppandet fick till följd att IFK-juniorernas match mot Malmö HP flyttades till B-hallen.

Om tre dagar ska det spelas elitseriehandboll i Söderslättshallen.

– Vi får hoppas det inte blir något regn fram till dess, säger Bjarne Andersson.

Men särskilt orolig är han inte.

– De fixar det säkert till dess. Man kan ju i alla fall hissa upp en spann och hänga just där vattnet droppar.

Björn Gustavsson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons