GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

TA Sportpodd: Vulkanen i Cartagena

Två tränare har lämnat TFF under senaste veckan. Vi grottar ner oss grundligt i TFF:s tränarfråga och tar därefter en tur till den spanska superettan innan vi landar i det märkliga världsmästerskapet i Qatar.
Podcast • Publicerad 17 november 2022
TA Sportpodd görs av Björn Gustavsson, Jonas Bergström och André Spång.
TA Sportpodd görs av Björn Gustavsson, Jonas Bergström och André Spång.

I det 30:e avsnittet tittar vi tillbaka på TFF:s turbulenta tränarvecka där först Hans Malmgren lämnade damlaget och därefter Kristian Haynes lämnade herrlaget. På damsidan är ersättaren klar, men vem ska ersätta klubbikonen Kristian Haynes?

Vem tar över? Hur attraktivt är det för en tränare att komma till TFF? Hur bråttom ska TFF ha till allsvenskan? Frågorna är många.

Dessutom har Jonas varit på spansk superettanfotboll. Och så ska det spelas VM på fel plats vid feltidpunkt.

Lyssna på podden i spelaren nedan, eller lyssna på avsnittet där poddar finns.

Björn GustavssonSkicka e-post
Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.