Annons

TA Sportpodd: Premiärspecial med superettan, Elitettan och division två

Fotbollspremiären står för dörren och det känns omöjligt att tippa superettan, än mer omöjligt att tippa Elitettan och hur omöjligt som helst att tippa division två. Poddtrion skiter i det och tippar serierna i alla fall i detta matiga avsnitt inför fotbollspremiären.
Fotboll • Publicerad 30 mars 2023 • Uppdaterad 31 mars 2023
TA Sportpodd görs av Björn Gustavsson, André Spång och Jonas Bergström.
TA Sportpodd görs av Björn Gustavsson, André Spång och Jonas Bergström.

Oavsett kvalitén på tipsen utlovas en gedigen genomgång av superettan där det vrids och vänds på förutsättningarna. Hur ska det gå för TFF? På den punkten är poddtrion, med André Spång, Jonas Bergström och Björn Gustavsson överens.

Efter tugget om superettan tar Jonas på sig den otacksamma uppgiften att tippa Elitettan innan Björn Gustavsson kastar sig ut i ett vågat tips av division två.

Fotbollspremiär till helgen alltså – ett säkrare vårtecken finns inte. Och som alltid finns det väldigt mycket att snacka om.

Här saknas innehåll

Björn GustavssonSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons