Annons

TA Sportpodd: ”Jag förstår TFF:s frustration”

I veckans avsnitt av TA Sportpodd behandlar vi TFF-damernas wo och vi dividerar kring herrarnas olycka i Skånederbyt. Ett nedslag i svenska cupen hinns med, men även ett större perspektiv framgången hos de lokala lagen. Dessutom tackar vi av en av stadens större friidrottare.
Podcast • Publicerad 1 september 2022 • Uppdaterad 28 september 2022
TA Sportpodd består av Björn Gustavsson, Jonas Bergström och André Spång.
TA Sportpodd består av Björn Gustavsson, Jonas Bergström och André Spång.

I det 19:e avsnitet av TA Sportpodd reder vi ut begreppen kring TFF-damernas walk over mot Malmö FF i DM och ger våra synpunkter på herrarnas derbyförlust.

André talar varmt om sin hembys insats i svenska cupen, Björn lyckas få in Ernst Rolf i en diskussion om segersånger och Jonas frågar sig vem TFF ska spela som högerback mot AFC på tisdag.

Dessutom tackar vi av friidrottaren Joakim Andersson som lägger spikskorna på hyllan, och funderar över hur friidrottens framtid ser ut i Trelleborg.

André SpångSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons