GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

TA Sportpodd: Intervju med TFF:s sportchef Salif Camara Jönsson

I veckans avsnitt av TA Sportpodd bjuder vi in TFF:s sportchef Salif Camara Jönsson till vår studio. Det slutade i ett långt samtal om sportchefsrollen, lagbygget 2023, utgående kontrakt, Henry Offia-affären och Mellby Gård-pengarna.
Podcast • Publicerad 22 september 2022 • Uppdaterad onsdag 14:00
TA Sportens André Spång och Björn Gustavsson tillsammans med TFF:s sportchef Salif Camara Jönsson.
TA Sportens André Spång och Björn Gustavsson tillsammans med TFF:s sportchef Salif Camara Jönsson.Foto: Tomas Nyberg

Det 22:a avsnittet avsnittet av TA Sportpodd är en intervju med TFF:s sportchef Salif Camara Jönsson.

Vi slår oss ner framför mickarna och frågar ut honom om de utgående kontrakten i truppen, och om hur han ser på lagbygget 2023.

TFF:s sportchef får även berätta om sin väg från spelare till sportchef och vilka överraskningar den nya rollen har bjudit på.

Dessutom pratar vi om sommarens försäljning av Henry Offia som inte blev av, hur mycket pengar det finns kvar av de 50 miljoner värvningspengar Mellby Gård gick in med 2019 och frågar om TFF har vad som krävs för att nå allsvenskan.

André SpångSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.