Annons

TA Sportpodd: Intervju med TFF:s sportchef Salif Camara Jönsson

I veckans avsnitt av TA Sportpodd bjuder vi in TFF:s sportchef Salif Camara Jönsson till vår studio. Det slutade i ett långt samtal om sportchefsrollen, lagbygget 2023, utgående kontrakt, Henry Offia-affären och Mellby Gård-pengarna.
Digital Bas 3 mån 3 kr
Stöd oss.För fri lokal journalistik.
Du läser just nu en upplåst artikel. Genom att teckna Digital Bas får du tillgång till alla nyheter på sajten och stödjer vår närproducerade och oberoende journalistik.
Podcast • Publicerad 22 september 2022 • Uppdaterad 28 september 2022
TA Sportens André Spång och Björn Gustavsson tillsammans med TFF:s sportchef Salif Camara Jönsson.
TA Sportens André Spång och Björn Gustavsson tillsammans med TFF:s sportchef Salif Camara Jönsson.Foto: Tomas Nyberg

Det 22:a avsnittet avsnittet av TA Sportpodd är en intervju med TFF:s sportchef Salif Camara Jönsson.

Vi slår oss ner framför mickarna och frågar ut honom om de utgående kontrakten i truppen, och om hur han ser på lagbygget 2023.

Annons

TFF:s sportchef får även berätta om sin väg från spelare till sportchef och vilka överraskningar den nya rollen har bjudit på.

Dessutom pratar vi om sommarens försäljning av Henry Offia som inte blev av, hur mycket pengar det finns kvar av de 50 miljoner värvningspengar Mellby Gård gick in med 2019 och frågar om TFF har vad som krävs för att nå allsvenskan.

André SpångSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons