GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

TA Sportpodd: ”Är det grappan som åker fram då?”

Ett samtal från en lyssnare präglar veckans avsnitt där vi söker svar på frågan om karriären lyfter när spelare lämnar TFF. Gästar gör TFF:s sportchef Salif Camara Jönsson och tidigare TFF-spelaren Oscar Johansson som gör succé i Värnamo och i allsvenskan.
Podcast • Publicerad 28 april 2022
TA Sportens medarbetare (från höger): Björn Gustavsson, Jonas Bergström och André Spång.
TA Sportens medarbetare (från höger): Björn Gustavsson, Jonas Bergström och André Spång.

I det sjätte avsnittet av TA Sportpodd hugger vi tag i lyssnarfrågan: ”Varför är det så många spelare som blommat ut efter att ha lämnat TFF?”

Poddredaktionen gör en grundlig genomgång av tidigare spelare, men tar även hjälp av klubbens sportchef Salif Camara Jönsson och Värnamos succéspelare Oscar Johansson.

Vi avhandlar dessutom gymnastik och rugby och utlyser en inofficiell tävling bland kommunens lokala fotbollsklubbar.

Lyssna på avsnittet nedan, eller hitta den där poddar finns.

André SpångSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.