Annons

Jonas Bergström: TA satsar – startar löpande rapportering om TFF

TA satsar inför dubbla elitsäsonger – och ökar rapporteringen kring TFF. Häng med oss i vårt nya flöde TA Onside på trelleborgsallehanda.se, där vi löpande, från och med tisdag, kommer att rapportera om senaste nytt kring klubbens två elitlag.
Jonas BergströmSkicka e-post
Fotboll • Publicerad 18 mars 2023 • Uppdaterad 20 mars 2023
Jonas Bergström
Detta är en personligt skriven text i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
I TA Onside kommer prenumeranterna få reda på senaste nytt om TFF.
I TA Onside kommer prenumeranterna få reda på senaste nytt om TFF.Foto: Julia Ericsson

Här saknas innehåll

För första gången någonsin har TFF ha två elitlag, herrarna i superettan och damerna i Elitettan. Det kommer att märkas även på trelleborgsallehanda.se.

På tisdagen startar vi TA Onside. Det kommer att vara ett kontinuerligt rapporteringsflöde om TFF-lagen, där det blir flera inlägg om dagen om nyheter och annat kring lagen.

Annons

TA-sporten vill nå ut till ännu fler och det tror vi att vi gör genom att testa nya grepp. Vi har, som vi kunnat rapportera om nyligen, gjort klart med att vi kommer att sända alla TFF:s matcher i Elitettan och nästan alla matcher med IFK Trelleborgs herrar i division två. Att kunna erbjuda våra prenumeranter den möjligheten nu när båda lagen tagit sig upp i divisionerna, känns extra roligt.

Att kunna erbjuda livesport blir något helt nytt för oss och något som gör att vi tar nästa steg i vår utveckling.

Men nu gör vi alltså ytterligare en ny satsning med TA Onside. Det blir ett flöde där vi kommer att samla rapporteringen om TFF. TA Onside ger oss ökade möjligheter och er läsare mer material att ta del av.

Vi kommer i vårt TFF-flöde ge er senaste nytt kring lagen. Vi kommer även att ge er analyser och intervjuer – både i text och rörlig bild. Dessutom är TA Onside till för att ni supportrar ska kunna ställa frågor eller starta diskussioner kring lagen. Förvänta er även att vi kommer att göra olika quiz och anordna tävlingar.

I två år har vi haft nyhetsflödet TA Live på vår sajt, vilket varit uppskattat av läsarna. Nu ville vi på sporten ha en egen variant av den succén.

TA Onside tog ett tag för oss att komma på, men sedan kom vi på namnet. Vi ska hålla oss på rätt sida, och vid sidan av planen.

”TA Onside ger oss ökade möjligheter och er läsare mer material att ta del av.”
Jonas Bergström, sportchef TA.

Till en början kommer vårt TFF-flöde att vara öppet, så att alla kan få ta del av det. Så vi hoppas att våra tv-sändningar och TA Onside ger er anledningar till att inte kunna vara utan Trelleborgs Allehanda i framtiden. Vi finns för er, vi vill serva er med nyheter och material och vara en plattform för er. En självklar arena att samlas kring. Häng med oss i TA Onside så skapar vi tillsammans en roligare fotbollsvardag.

Från och med tisdag inleder vi vår ständiga rapportering kring TFF. Håll utkik på trelleborgsallehanda.se

Annons
Annons
Annons
Annons