Annons

TA sänder TFF:s derby mot Helsingborg

På måndagen blev det klart att Trelleborgs Allehanda sänder TFF:s träningsmatch mot Helsingborgs IF som spelas på lördag.
Fotboll • Publicerad 29 januari 2024 • Uppdaterad 30 januari 2024
Nicolas Mortensen jublar efter ha gjort 0–2 i cupmötet mot Helsingborgs IF i februari förra året. På lördag möts lagen igen och du ser matchen på trelleborgsallehanda.se.
Nicolas Mortensen jublar efter ha gjort 0–2 i cupmötet mot Helsingborgs IF i februari förra året. På lördag möts lagen igen och du ser matchen på trelleborgsallehanda.se.Foto: MATHILDA AHLBERG

TFF:s herrar spelar sin första träningsmatch på hemmaplan på lördag mot seriekonkurrenten Helsingborgs IF. Nu står det klart att TA sänder matchen.

Träningsmatchen har avspark klockan 13.00 på lördagen och ni ser den direkt på trelleborgsallehanda.se, i artikelspelaren som ni hittar här nedan.

För att se matchen krävs det att du har ett Digital Plus-abonnemang. Klicka här för att skaffa eller uppgradera ert abonnemang.

Jonas BergströmSkicka e-post
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons