Annons

Sypniewski greps för rattfylleri

Bunkeflo får klara sig utan sin anfallsstjärna Igor Sypniewski i kvalet till Superettan i fotboll på onsdag då man möter Assyriska. Polacken, som spelade i TFF hösten 2004, greps i fredags kväll för rattfylleri.
Sport • Publicerad 23 oktober 2006

Sypniewski kom till Bunkeflo tidigare i höstas, en värvning som överraskade eftersom han haft problem tidigare under sina år i Sverige. Och nu lär han inte få spela något mer med Skåneklubben.

– Vi kan inte acceptera beteendet. Det är inskrivet i alla våra kontrakt att de rivs vid en sådan här situation, säger Bunkeflos sportchef Johan Andersson till Sydsvenskan.

Annons

Tidigare i veckan fick Sypniewski veta att hans far hade fått en hjärtinfarkt och han missade därför fredagens träning.

– Vi kommer att stödja honom som människa. Jag förväntar mig att Igor själv hör av sig till mig. Då kommer jag förklara för honom att han inte kan vara kvar i vår organisation, säger Johan Andersson.

Sypniewski kommer inte att få spela någon av kvalmatcherna mot Assyriska, även om han frias från anklagelserna, skriver Bunkeflo i ett pressmeddelande.

"Vi bedömer att han inte är i den form som krävs för att få spela", skriver Bunkeflos sportchef Johan Andersson. (TT)

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons