Annons

Svagt Höllviken förlorade rättvist

Ingen Jonnie Fedel. Ingen Thomas Strandberg. Ingen Meysam Javan och ingen Freddy Borg. Där har ni största orsaken till att Kristianstad kunde slå Höllviken med 3-0 (2-0).
Sport • Publicerad 14 juni 2003

- Vi var chanslösa i dag. Jonnie och Thomas styr vårt försvarsspel på ett utmärkt sätt och det märktes att de var borta, säger Höllvikens ordförande Mats Nilsson. Gästerna startade matchen bra och Tim Jörvall hade ett skott i ribban sedan han sett att Kristianstadsmålvakten var felplacerad. En farlig hörna vaskades också fram men efter 1-0 i 25:e minuten var slaget förlorat. - Möjligen att vi kunnat kriga till oss en poäng om vi hållit tätt i första halvlek men efter ledningsmålet rann det iväg för oss, säger Mats Nilsson. Vid 2-0 hade Höllviken en tredje chans. Tim Jörvall drog upp ett anfall och slog ett inlägg som André Cedermarker mötte med huvudet. Nicken gick strax över. - Vi har överraskat lite under våren men har två svåra matcher kvar innan uppehållet, säger Mats Nilsson. Sista matchen under vårsäsongen är borta mot svårspelade Ängelholm men dessförinnan väntar Mjällby hemma på torsdag. Jonnie Fedel, utlånad till Halmstad, väntas inte vara tillbaka då och dessutom fick Ola Brodén ont i ena vristen mot Kristianstad och hans medverkan mot Sören Cratz lag är osäker.

Louise Voll Ercolino louise.voll.ercolino@allehandasyd.se
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons